Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το χρονοδιάγραμμα των συναντησεων των μελών του Spirit Of Shankly

Το χρονοδιάγραμμα των συναντησεων των μελών του Spirit Of Shankly

Η ένωση υποστηρικτών της Liverpool «Spirit Of Shankly» ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής συζητήσεων μεταξύ των μελών της, με το θέμα της κερκίδας όρθιων να βρίσκεται στην διάταξη της συνάντησης.

Η διαβούλευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον Μάιο, όμως αναβλήθηκε, καθώς δεν είχε εξασφαλιστεί ο χώρος και οι ομιλητές. Εν τέλει, προγραμματίστηκαν δύο συναντήσεις· μία για τους συγγενείς των θυμάτων του Hillsborough, στις 18 Ιουλίου, και μία δημόσια, στις 22 Ιουλίου.

Το θέμα της κερκίδας όρθιων βρίσκεται στην ατζέντα της ένωσης από τον Νοέμβριο, και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό θέμα συζήτησης στην διαβούλευση της 22ας Ιουλίου. Η ψήφος, αρνητική ή θετική, θα είναι για το σύνολο των αγγλικών γηπέδων, και όχι μόνο για το Anfield, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ένωση. Λόγω της ευαίσθητης θέσης της Liverpool, εξαιτίας του Hillsborough, θα υπάρξει η πρώτη συνάντηση, καθώς η ένωση εκτιμά και υπολογίζει ιδιαίτερα την γνώμη των συγγενών των θυμάτων εκείνης της αποφρυάδας μέρας, ενώ η δεύτερη συνάντηση θα έχει ομιλητές και από τις δύο πλευρές. Η ψηφοφορία θα είναι διαδικτυακή και θα διεξαχθεί μετά την δεύτερη συνάντηση (12 ώρα Ελλάδας)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com